Skip to content

Coven Boires de Ponent

El nostre Coven, amb seu a la provincia de Lleida, es basa en la igualtat entre tots els seus membres. Tots hi participem i organitzem, tos parlem i decidim. Encara que respectem la veterania i l’experiència, considerem que tots hi podem aportar i tots hi podem ensenyar. Al nostre altar grupal tots hem posat alguna cosa que ens representi, ja que considerem que l’altar no és només dels sacerdots sinó de tot el Coven.

Totes aquelles persones que hi vulguin conèixer-nos i assistir a les nostres cerimònies amb respecte són benvingudes.

La nostra Història

Som un petit i heterogeni grup de wiccans i wiccanes que vivim a la província de Lleida. Alguns hi vam néixer allà i d’altres hi vam arribar per casualitats de la vida, però se n’adonarem de seguida que no hi havia cap Coven a les comarques de Ponent i per això vam decidir formar el Coven Boires de Ponent.


El nom del qual ens va agradar perquè unia el concepte de les boires místiques i màgiques amb els Hiverns de les comarques de Ponent, caracteritzats per una boira molt poderosa que dificulta la visió. Per això hem tractat d’unir l’espiritualitat i la tradició d’una manera natural.