Skip to content

El Temple

El temple

Un dels puntals del nostre Coven és el nostre temple, a la comarca de l’Urgell, on disposem d’unes petites instal·lacions per poder realitzar les nostres activitats religioses d’una manera còmoda i solemne. La tradició que segueix el temple és el de la Wicca Mediterrània i intentem estar en sintonia amb el nostre entorn i la nostra terra.
El temple ofereix els seus serveis religiosos, així com també consell i guia espiritual per totes aquelles persones que ho necessitin. Evidentment són completament gratuïts tots els serveis de caràcter religiós com els Ritus de Pas, les iniciacions o la celebració de les festivitats anuals de la Roda de l’Any (tant solar com llunar).

Serveis del temple.

A més dels serveis religiosos que ja hem comentat abans, el temple també ofereix diversos serveis: Consultes de sanació espiritual i herbal, així com també consultes d’auguri mitjançant les runes bruixes, si tens algun neguit i vols realitzar una consulta per que et pugui ajudar, no dubtis en contactar-nos.

Tallers

A més dels anteriors serveis, també organitzem tallers de manera regular.
Iniciació a les Herbes remeieres, en aquest taller d’un dia sencer, matí i tarda, aprendrem les qüestions més bàsiques del coneixement de les herbes remeieres, com preparar una farmaciola bàsica per complementar la nostra llar.
Iniciació a les runes Bruixes.
Taller de l’oli de cop
Taller del romer
Etc…