Skip to content

Qui som

La nostra Història


Som un petit i heterogeni grup de wiccans i wiccanes que vivim a la província de Lleida. Alguns hi vam néixer allà i d’altres hi vam arribar per casualitats de la vida, però se n’adonarem de seguida que no hi havia cap Coven a les comarques de Ponent i per això vam decidir formar el Coven Boires de Ponent.
El nom del qual ens va agradar perquè unia el concepte de les boires místiques i màgiques amb els Hiverns de les comarques de Ponent, caracteritzats per una boira molt poderosa que dificulta la visió. Per això hem tractat d’unir l’espiritualitat i la tradició d’una manera natural.

Sobre ACN

L’Assemblea de Cultes de la Natura és la institució religiosa a la que pertanyem. Nosaltres formem part de la seva branca Wicca Mediterrània, però hi formen part moltes persones de diferents tradicions paganes, des del culte Ibèric fins el Sumeri incloent practicants solitaris etc.


No dubtes en contactar amb nosaltres, per conèixer més pagans, respectem a tot/es i totes les tradicions sempre que siguin respectuoses amb les persones i l’entorn.